Όλες οι κατηγορίες
ENEN
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Ο Smith Deng, ο ιδρυτής της Champion Fireworks, το ίδρυσε το 2005. Πριν από αυτό, έχει εργαστεί στη βιομηχανία πυροτεχνημάτων για πάνω από 10 χρόνια. Με την αγάπη του για τα πυροτεχνήματα και την πλούσια εμπειρία στην παραγωγή πυροτεχνημάτων, ο Smith οδήγησε τα πρωταθλήματα πυροτεχνημάτων μέχρι το τέλος. Τώρα έχει γίνει ένας από τους καλύτερους προμηθευτές πυροτεχνημάτων στη Λιουγιάνγκ της Κίνας, η οποία διαθέτει 6 εργοστάσια κοινοπραξίας και πάνω από 80 σταθερά εργοστάσια συνεταιρισμών, εξάγει πυροτεχνήματα σε περισσότερες από 30 χώρες.

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ

Η Champion Fireworks σέβεται την εξατομικευμένη επαγγελματική εξέλιξη κάθε εργαζομένου και καθιστά κάθε εργαζόμενο ελίτ στον κλάδο των πυροτεχνημάτων. Δεσμευόμαστε να δημιουργήσουμε την καλύτερη αλυσίδα εφοδιασμού πυροτεχνημάτων, παρέχοντας στους πελάτες υψηλής ποιότητας και φθηνά προϊόντα πυροτεχνημάτων και επιτυγχάνοντας μακροπρόθεσμη σταθερότητα και μια σχέση win-win.

Τα εργοστάσια μας

Το 90% των πρωτοπόρων εργοστασίων πυροτεχνημάτων είναι μεγάλου εργοστασίου βαθμού Α ή Β, που σημαίνει διασφάλιση ποιότητας και γρήγορη παράδοση. Τα εργοστάσιά μας καλύπτουν τις κύριες περιοχές παραγωγής πυροτεχνημάτων στην Κίνα, συμπεριλαμβανομένων των Liuyang, Liling, Shangli και Wanzai, προμηθεύοντας τους πελάτες με την ευρύτερη γκάμα προϊόντων πυροτεχνημάτων.

bt1
bt2
bt3
bt4
bt5
bt6

ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΜΑΣ

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ CHAMPION FIREWORKS

Ο αξιόπιστος προμηθευτής πυροτεχνημάτων σας στο Liuyang, Κίνα
Ανταγωνιστική τιμή/Σταθερή υψηλή ποιότητα/Προσαρμοσμένη συσκευασία/Έγκαιρη παράδοση

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ CHAMPION FIREWORKS