Όλες οι κατηγορίες
ENEN

Αρχική σελίδα>ΝΈΑ

Οι Κάτω Χώρες θέτουν προσωρινή απαγόρευση πυροτεχνημάτων

Χρόνος: 2021-01-05 Προβολές: 111

Προκειμένου να αποφευχθεί η πρόσθετη επιβάρυνση του προσωπικού υγειονομικής περίθαλψης, η πώληση ή η επίδειξή τους θα απαγορευτεί.

Η Ολλανδία εισάγει προσωρινή απαγόρευση της πώλησης και του φωτισμού πυροτεχνημάτων για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Αυτό ανακοινώθηκε από τις εθνικές αρχές τον Νοέμβριο. 2020 και δικαιολογείται από την επιθυμία αποφυγής πρόσθετης πίεσης στο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης, το οποίο βρίσκεται ήδη υπό μεγάλη πίεση λόγω του COVID-19. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα πωληθούν πυροτεχνήματα μέχρι το 2021. Ωστόσο, υπάρχει μια εξαίρεση στον νέο κανόνα και αυτή είναι η κατηγορία πυροτεχνημάτων F-1, η οποία είναι ελαφριάς κατηγορίας και είναι κατάλληλη για παιδιά. Σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές οδηγίες, ένα κράτος μέλος δεν μπορεί να απαγορεύσει αυτό το είδος πυροτεχνημάτων, τα οποία μπορεί να πωλούνται σε καταστήματα όλο το χρόνο.

Σύμφωνα με τις ειδήσεις του λιανοπωλητή πυροτεχνημάτων στην Ολλανδία, είναι αλήθεια ότι τα πυροτεχνήματα της F1 μπορούν ακόμα να πωληθούν στο κοινό.

Η Ολλανδία απαγόρευσε προσωρινά τα πυροτεχνήματα (2)